Ganske almindelig myrekryb

Den mest almindelige myreart i og omkring huset, er den sorte havemyre. Havemyren er forholdsvis let at bekæmpe, specielt hvis man opdager problemet i tide. Den slår sig typisk ned under sten eller fliser i haven og kan herfra sagtens finde på at bygge rede i betongulvet under huset eller i isolerings-materialet mellem betongulv og trægulv.

 

 

Haven først, huset senere

Slår myrer sig ned under sten eller fliser ude i din have, kan du være sikker på én ting. Snart har du 10.000 nye beboer i huset - i hvert fald hvis du ikke gør noget ved det. Opløs hellere et brev med Substral myrepulver i én liter vand og hæld det direkte på boets indgang, så undgår du ubudne gæster.

 

Du kan se og læse mere om Substral myrepulver her

 

 

 

Hvis myrerne er rykket ind i huset, så er det en god idé med en knivtangsmanøvre: placér myrelokkedåsen strategisk i huset og vand efterfølgende boets indgange udenfor med Substral myrepulver opløst i én liter vand. Så er der blot tilbage at støvsuge indenfor.

 

Du kan læse mere om Substral myrelokkedåser her

 

 

Hallo, hvor er indgangen?

I visse tilfælde kan det være svært at lokalisere myreboets indgang. Her er det en god idé at vande soklen rundt om huset med Substral myrepulver opløst i vand. Det holder myrerne på behørig afstand.