Hvad byder du 10.000 ubudne gæster?

Substral lancerer nu også produkter til bekæmpelse af myrer.

Med et af Substrals tre nye myreprodukter, er det nu muligt at gøre kål på de små bæster.

 

Substral Myrepulver 200g til udvanding, som kan benyttes overalt udendørs. Den hygiejniske myrelokkedåse som er lugtfri og super effektiv indendørs. Sidst men ikke mindst, Substral Myrespray 300ml, der er langtidsvirkende og i en innovativ spraydåse, som kan sprøjte trods du vender den på hovedet. Det gør det muligt at vende dåsen på flere forskellige måder. Denne nye teknologi gør det nemmere at behandle angrebne områder.

 

Du kan læse mere om hvert enkelt myreprodukt her.

 

Hjælp ved totalangreb

Nogle gange er haven total invaderet af skadedyr, og det kan være nødvendigt med ekstra hjælp. Substral har en række effektive produkter, der effektivt gør

kål på de små bæster. Husk i øvrigt altid at følge vejledningen og undgå at overdosere. Vi anbefaler desuden, at du behandler hver enkelte angrebne plante hver for sig i stedet for at sprøjte midlet ud over et større områder. Den fremgangsmåde er mest skånsom over for nyttedyrene, der jo er dine allierede i kampen mod skadedyrene.

 

Du kan se læse mere om hvert enkelt Plantebeskyttelses produkt lige her

 

 

 

 

 

Gødning til hjemmeøkologi

Substral Naturen er en helt ny serie af 100% naturlig plantenæring. Serien er EU-godkendt til økologisk dyrkning af blomster, planter, frugt og grønt.

Så nu kan du hjemmedyrke, hvad som helst, økologisk.

Hjemmeøkologi, kalder vi det.

 

 

Osmocote - nu også til privat haveforbrug

Substral Osmocote er et langtidsvirkende havegødningsprodukt, som

nu er tilgængelig til privat havebrug.

 
Kun en gang om året....

Osmocote er en avanceret gødningsteknologi udviklet og registreret af Scotts, og som hidtil har været forbeholdt det professionelle marked - gartnerier, planteskoler og anlægsgartnere – men som nu også kan fås til havebrug.

 

Substral Osmocote er langtidsvirkende havegødning som langsomt afgiver sine næringsstoffer, så det kun er nødvendigt at gøde en gang i sæsonen. Samtidig er det et miljøvenligt produkt, som gi’r større, flottere og mere frodige planter. Ingen risiko for svidning af rødderne, intet overforbrug og kun nødvendigt at gøde en gang årligt.

 

Osmocote er specielle gødningsperler omgivet af en organisk harpiksskal. Når der trænger vand ind i perlerne frigives næringsstofferne med kontrolleret langtidseffekt, idet der dagligt frigives præcis den mængde næring, der er behov for. Efter 4-6 måneder nedbrydes de nu tomme harpiksskaller biologisk over en periode.

 
Se de forskellige produkter under Osmocote i produktoversigten.
 
 

Til forsiden

Sådan er effekten af Substral Osmocote:

 

Frigivelse af næring:
En enkelt tilførsel af Substral Osmocote gi’r næring til mange måneder, så det kun er nødvendigt at gøde en gang i sæsonen. Almindelig gødning gi’r hurtig og kortvaring effekt, så der må gødes måske både en og flere gange i løbet af sæsonen.

 

Traditionel Gødning:
En stor del af gødningen vaskes ud i jorden, mens resten hurtigt optages af planten og giver kraftig vækst over jorden, men ikke i rødderne. Det gi’r mindre tætte beplantninger.

 

Substral Osmocote:
Frigiver dagligt præcis den mængde næring der er behov for. Kun en meget lille del går tabt i jorden. Rodudviklingen stimuleres og planterne gror med jævn stabil hastighed.